Home

Werken aan uw hobby

Op De Hobby – Hobbycentrum de Nonnendaal kunt u op werkdagen zelfstandig aan uw hobby werken. Voor deelnemers zijn machines en gereedschap gratis beschikbaar. Materiaal moet u zelf meenemen. Gebruik van materiaal van het Hobbycentrum is soms mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Voorgevel Hobbycentrum West

Begeleiding

Ook deelnemers zonder of met weinig ervaring zijn van harte welkom. Voor veel activiteiten is er op vaste tijden in de week begeleiding aanwezig. Er zijn workshops en cursussen voor praktisch alle activiteiten die op Hobbycentrum de Nonnendaal gedaan kunnen worden.

Groepen

Groepen die op zoek zijn naar een plek voor hun hobby of voor vergaderingen kunnen op Hobbycentrum de Nonnendaal terecht. Onder bepaalde voorwaarden zijn ruimte en faciliteiten beschikbaar.

Kosten

De kosten bedragen 30 euro per jaar voor mensen met een minimum inkomen en 50 euro per jaar voor mensen die daarboven zitten. Partners van ingeschreven deelnemers die mee willen doen betalen 15 euro bij een minimum inkomen en 25 euro als het inkomen hoger is.

Openingstijden

De gezellige kantine van Hobbycentrum WestHet Hobbycentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur. Een kopje koffie in de kantine, een praatje maken met andere deelnemers, meekijken of zelf aan je hobby werken: het kan allemaal.

Reacties zijn gesloten.