Elk najaar organiseren we met onze vrijwilligers een Open dag voor het Hobbycentrum de Nonnendaal. Tijdens de Open dag laten onze vrijwilligers je kennis maken met de verschillende hobby’s.

Zodra bekend is wanneer de Open dag plaatsvindt publiceren we het op de website en gaan we het in de wijk bekend maken. Dat doen we met onze trotse vrijwilligers en deelnemers die je graag alles vertellen over de mogelijkheden bij de Hobby. Je wordt tijdens de Open dag ontvangen met een gratis kopje koffie of thee. Daarna krijg je een rondleiding door het hobbycentrum en vertellen onze cursusleiders meer over de verschillende hobby’s die we aanbieden.

De workshops en cursussen die we aanbieden zijn: 3D printen, fietsreparaties, Glas in lood & tiffany, kleding maken, sieraden, speksteen, computer cursussen, schoenreparaties, tekenen en schilderen, houtbewerken & houtdraaien, metaaldraaien & frezen, mozaïek.

Het hobbycentrum is een belangrijke ontmoetingsplek voor de buurt en je bent altijd welkom o kennius te komen maken dus ook als er geen Open dag is. Van maandag t/m vrijdag van 9 tot 16 zijn we open en staan we klaar om je alles te laten zien.

Tot snel in de Hobby!